ManneQ.com hjerte tlf. 70 236 136

Udstyr til præsentation og salg af varer

Du har valgt de rigtige møbler i din butik, så nu skal du afgøre, hvordan du vil præsentere varerne. Samt vise, hvad de koster. Endelig har det da også en vis betydning, at kunderne kan samle varerne fornuftigt sammen og - sidst men ikke mindst - bringe dem hjem uden problemer.

Få kunderne ind i forretningen

For at få kunderne ind i butikken, fx under et udsalg eller en tilbudskampagne, skal du fortælle dine kunder, at der er noget særligt under opsejling.

Dertil kan du vælge vores unikke udsalgs- og tilbuds-reklamer. Som de eneste i Danmark kan ManneQ.com levere ganske enestående vinduesstreamere, salgsplakater og salgsskilte med motiver, du med garanti aldrig har set før.

Udsalgsmaterialer i vores webshop > >

Plakaterne og salgsskiltene er alle med et unikt motiv, så din forretning får et samlet og megaflot look under udsalget. Motiverne er tilrettet årstiderne og forskellige begivenheder gennem året, så som Jul, Nytår, Markedsdag osv osv.

Streamerne leveres aflange og runde i størrelser både til små og store vinduer. Bruger du A-skilte foran butikken, kan du bestille plakater med det samme motiv i flere størrelser. Til dine salgsskilte på reoler, varekurve og andre steder bestiller du skiltepapir i formaterne A3, A4, A5 OG A6. De tre mindste formater, A4-6, er lige til at putte i printeren, så du kan lave dine egne tekster.

Hvis du vil have din forretning til at skille sig ud, bestiller du dine tilbuds- og udsalgs-materialer hos ManneQ.com

Sæt pris på dine varer

I webshop ManneQ.com finder du alle former for prisskilte og -rammer i metal og plast, skilteholdere i akryl i alle A-formater, skiltepapir og pap, samt en række fortrykte salgsskilte, vinduesstreamere og prismærker.

Prisskiltning i vores webshop > >

Du finder også prismærkepistoler, der gør mærkningen af mange varer til en overkommelig opgave. Prispistoler kan printe 1 eller 2 linjer tekst med varenavn og pris. Sælger du tøj, kan du med fordel bestille vores tekstilpistoler, så du hurtigt kan skyde dine prisskilte fast til tøjet uden at noget bliver ødelagt.

Kunderne skal have både i pose og i … øh, pose

Indpakning i webshoppen > >

Ok, sække har vi ikke, men vi har kundekurve i flere størrelser, også de mindre der er fortrinlige til at samle slikposer. Vi har også plastposer og papirposer, som kunderne kan samle varerne i. Det er bare med at bestille dem i webshoppen.

Varerne skal også bæres hjem

Poser i webshoppen > >

Til det formål har ManneQ.com alle former for bæreposer i papir og plast, ensfarved og med mønstre, fra tynde plastshoppere til solide, tykke plastposer, der kan klare selv tunge varer.

Vinduesstreamer til julesalget

Akrylskilte

A-skilt

Fortrykt udsalgsskilt