ManneQ.com hjerte tlf. 70 236 136

Gode møbler til din butik


Butiksdisken kan du ikke undvære

En butik er ikke en butik uden en disk. Disken bestiller du i vores webshop. Vi leverer forskelllige disk-serier med brede og smalle moduler, hjørnemoduler og tillægsborde - og rulleholdere i flere størrelser til at montere under disken, så indpakningspapiret er lige ved hånden, kan vi naturligvis også levere.

Diske i webshoppen > >

Prøv at se på diskene i serien Slimline eller måske kan du bedre lide den lidt dybere, farverige BAQ-disken, hvor du frit bestemmer farven eller farverne! på siderne af disk-modulerne.

TUBO - den fleksible varereol

Tubo reolen kan du bruge til alle former for opbevaring og fremvisning af varer. Du kan endog bruge den som kompaktreol på dit lager.

Stålreoler i webshoppen > >

Tubo stålreolen er hyperfleksibel, lavet i forkromet stål, og du har ubegrænsede muligheder for variation og anvendelse. Reolen samles nemt og kan let sammenbygges, helt uden brug af værktøj. Alle kan samle en Tubo-reol - og skille den - og samle den igen med en helt ny opsætning.

Tubo-serien består dels af en stribe samleklare reoler i standardmål, dels af Tubo-reoler i andre, lidt mere specielle størrelser. Men du kan bestille præcis de elementer, du skal bruge og lave din helt egen reol-opbygning.

Butiksindretning med en duft af landlig idyl

Heritage møbler i webshoppen > >

Foretrækker du flotte og solide træreoler og diske, som vil give din butik et mere rustikt præg, er Heritage serien lige noget for dig. Du kan sågar supplere med A-skilte og markedsvogne uden for butikken, så 'billedet' bliver perfekt.

Varekurve i flere former

Varekurve på ManneQ.com > >

I vores webshop findes flere forskellige løsninger inden for varekurve til at præsentere små og store varer i din forretning. Har du brug for at udstille under åben himmel, vælger du blot en af de galvaniserede modeller.

Se dig omkring i vores webshop. Der er masser af butiksinventar, som du kan bruge.

Gå direkte til vores webshop www.ManneQ.com
og bestil dine butiks-møbler.

BAQ butiksdisken

Heritage butiksdisk


Slinline butiksdisk


TUBO reol TUBO reol