ManneQ.com hjerte tlf. 70 236 136

Belysningen skal være i orden i din butik

Varerne i din butik skal tage sig godt ud hele året i din forretning.

Til det skal du bruge den rette belysning. Vil du have mulighed for at ændre på opstillingen og præsentationen af dine varer, er det også en fordel, hvis du nemt kan ændre på den belysning, så den passer bedst til lokalerne, varerne og deres placering.

Du kan finde flere gode løsninger til din forretnings belysning i vores webshop.

Sæt lyset på skinner

I webshoppen ManneQ.comkan du finde samlede skinnesystemer, der monteres i loft, på væg eller måske på reoler.

Vælg mellem skinnesystemer i 1- og 3-faset 230 V og i 12 V. Ja, du behøver ikke bekymre dig om, hvilken af typerne det drejer sig om, for de bruger alle transformere, der giver skinner og spots den korrekte strøm.

Monter 1 eller flere skinner og forbind dem med de rette samlinger. Så har du fri mulighed for at sætte op til mange spots i skinnerne og lade dem lyse præcis, hvor de skal.

Fast belysning er også en mulighed

Belysning på ManneQ.com > >

Foretrækker du en mere stationært indretning, kan du med fordel montere faste spots eller indbygningsspots, der indfældes i loftet, så man ikke ser lamperne, kun får gavn og glæde af deres lys.

Den slags spots finder du flere af hos ManneQ.com.

Brug pæren - nu i halogen!

Halogen-pærer og LED-armaturer, som bruges i vores spots, holder længe! Til forskel fra de nu udgåede elpærer kan LED-armaturer og halogenpærer lyse i tusindvis af timer.

I webshoppen finder du flere former for halogenpærer og-stifter samt LED-armaturer, der passer til de forskellige typer spots og deres fatninger.

3-spot

Indbygningssspot